9. aug, 2016

Hoe kom ik nou eigenlijk over.....

Vandaag is mijn persoonlijkheid door iemand gebasseerd op mijn facebook pagina.

Hier kwam het volgende uit:

Ik zou teveel posten (oke zullen veel mensen het mee eens zijn en die hebben mij ondertussen ook ontvriend of ontvolgd (dank facebook dat dit kan)) Gelukkig kunnen heel veel mensen veel van mijn posts enorm waarderen en krijg ik nog steeds veel likes en positieve reacties op mijn quotes, reisfoto's, selfies en blog. ik ga er dus ook gewoon lekker mee door :) ook al zou ik er maar 1 persoon per dag een glimlach mee geven.

Tevens ben ik ingeschat als een ''kattenvrouwtje''. Dit staat haaks op mijn eigen zelfbeeld en hoe ik vind dat ik in het leven sta en hoe ik mezelf voel en hoe ik graag op mensen overkom. Maar daarnaast zou het in mijn ogen helemaal niet erg zijn een kattenvrouwtje te zijn. Dat zou wel een enorm relaxed en zorgeloos mooi leven zijn namelijk.....

 

Nu is de vraag, kun je zoveel van iemand te weten komen door zijn of haar social media dat je echt die persoon kan beoordelen en misschien wel veroordelen?

Of is het dat gene wat die persoon wil dat je over hem of haar weet?

Of geeft het juist een heel erg vertekend beeld van die persoon doordat elke persoon iets anders interpeteerd dan misschien wel hoe het door de schrijver of schrijfster is bedoeld en dus geplaats?

Mijn vraag van vandaag is aan iedereen, hoe kom ik over? Hoe & wie ben ik nou eigenlijk voor jou? of volgens jou?

Hier mag alles in gezegd worden want mijn motto is, met de waarheid kun je nooit iemand kwetsen, zolang je maar volledig en eerlijk bent.

Ik ben heel erg benieuwd. Comments onderaan mijn post op fb lieve mensen!!!