17. jan, 2017

Spanning en Onzekerheid voor de dropping

Nog 10 weken en 4 dagen en dan ga ik toch echt volkomen onvoorbereid op vakantie.

Ik weet helemaal niks behalve dat het in Europa is, het ongeveer 3,5 uur vliegen is en het er niet kouder word dan 10 graden in de periode dat ik er ben. Kortom, ik weet helemaal niks!

Nu de vertrekdatum van 1 april (ik blijf het zeggen het is echt geen grap) steeds dichterbij komt word ik toch wat onrustig. Waar ga ik heen, waar ga ik slapen, wat moet ik meenemen en wat gaat het mij kosten.

Gisteren heb ik via marktplaats een 2 persoons lichtgewicht tentje gekocht. Voor de spotprijs van 24,50 inclusief verzendkosten heb ik een tentje van nog geen 2,5 kilo. Prima voor in mijn reistas natuurlijk. Koppig als ik ben heb ik geen rugtas maar gewoon een weekendtas (eerder een weektas aan het formaat te zien maar dat bestaat niet) op wielen. Ik wild eerst wel een goede rugtas kopen maar bedacht mij dat ik dan waarschijnlijk na een dag al zoveel last van mijn schouders en rug heb dat ik daar ter plaatsen een andere oplossing moet gaan zoeken, weekendtas op wielen it is dus!

Ik heb mezelf voorgenomen zoveel mogelijk te camperen of in hostels te slapen. Dit in het kader van zo goedkoop mogelijk proberen 10 dagen weg te blijven. De belastingdienst heeft net 2 weken ervoor een groot gat geslagen in de schatkist en ook de verbouwing van mijn badkamer in Juni werkt niet echt mee aan het behouden van mijn krediet. Kortom, het thema is cheap! Mensen die daar nog goede tips voor hebben hoor ik graag! 

Ik ben benieuw hoe ik het volhou en niet na 1 nacht al de eerste de beste vlucht naar huis boek!