3. aug, 2016

De Dropping!!!! 1 april 2017

Nee het is geen 1 april grap.

1 april 2017 zal ik om 8:30 op de luchthaven staan en geen idee hebben waar ik 2 uur later naartoe zal gaan vliegen. Ik heb via sprs.me een dropping geboekt.

Voor de mensen die sprs.me niet kennen: dit is een reiswebsite waar je een reis kan boeken waarbij de bestemming tot kort voor vertrek onbekend blijft. Je krijgt 1 week voor je vertrekdatum een kraskaart thuis met een code, deze code kun je op je mobiel invullen als je op de luchthaven bent. Daar ontdek je waar je heen gaat! Super spannend dus! elke maand hebben zij een apart thema bovenop de thema's die zij standaard aanbieden. In de maand juni was dit het thema ''dropping''. Dat ga ik dus doen 1 april

Alsof niet weten waar je naartoe gaat nog niet spannend genoeg is, ga ik nog even 1 stapje erger. Ik heb alleen maar een enkele reis vliegticket. Geen slaapplaats, geen reis terug, niks! ik mag het helemaal zelf gaan uitzoeken. 

Uiteraard ga ik niet volkomen onvoorbereid op pad. Omdat ik verwacht dat sommige dagen een hotel of andere slaapplaats wat lastig kan worden of misschien wel heel prijzig zal ik per tent ook een aantal nachten overnachten op een camping. Dit drukt de kosten natuurlijk enorm en het is zeker 15 jaar geleden dat ik voor het laatst in een tent heb geslapen, het word maar weer eens tijd!

Ook heb ik een Interrail Global Pass aangeschaft voor die periode. Hiermee kan je door 30 landen in Europa vrij reizen met de trein gedurende een bepaalde periode. www.treinreiswinkel.nl

Op die manier kan ik altijd thuis komen en zal ik wat dat betreft niet voor verassingen komen te staan.

Verder weet ik niet hoelang ik weg blijf. Helaas moet ik gewoon werken voor mijn geld en heb ik dus wel een beperking aan hoelang ik weg kan blijven. ik heb vrijgenomen t/m 11 april. Ik heb dus 10 dagen de tijd om er een onvergetelijke reis van te gaan maken.

Ik zal mijn tijd veel doorbrengen in Mcdonals en Starbuck om jullie via de gratis Wifi op de hoogte te houden van mijn dagelijkse bevindingen en avonturen.

 

Voor wie ook zo nieuwsgierig is waar ik 1 april naartoe ga en dit niet wil missen is er een link waar je je kan inschrijven voor een emailtje. Je krijgt dan eenmalig een email op het moment dat ik er net achter ben gekomen waar ik naartoe ga. Ik zal het moment dat ik de bestemming onthuld krijg ook gaan filmen en op mijn blog en facebook zetten.

Op onderstaande link kun je je inschrijven.

https://srprs.me/barbara-gaat-1-april-op-vakantie