24. mrt, 2017

Het Aftellen Is Begonnen

Nog 7 dagen en 22 uur te gaan, dat zegt de teller momenteel op: 

https://srprs.me/barbara-gaat-1-april-op-vakantie

Dit is de link naar mijn persoonlijke pagina voor mijn dropping met sprs.me volgende week zaterdag 1 april.

Ik ben super benieuwd, nieuwsgierig en ook een beetje zenuwachtig. Want waar ga ik nou heen!

De controlfreak die ik ben heb ik al meerdere analyses en theorieen losgelaten over waar ik dan toch naartoe gestuurd word, maar echte zekerheid heb ik nog niet kunnen vinden. Kortom echt afwachten tot zaterdagochtend.

Ik heb afgelopen weekend mijn kampeerspullen bij elkaar gezocht en haal komende zondag nog even wat spullen bij iemand op die ik via marktplaats gekocht heb. Ik heb een beperkt budget voor mijzelf vrijgemaakt om ook dit te laten meespelen in het avontuur.

Ik heb een 1 pit kookstelletje (primus) gekocht zodat ik gewoon mijn Personal Body Plan kan voortzetten en niet elke dag bij de mc donalds aan mijn eten hoef te komen of een fortuin kwijt ben aan restaurant bezoeken. Ik ben dus ook van plan gewoon te gaan koken.

Ik heb 10 dagen vrij en zolang mag en kan ik dus ook wegblijven, geen idee of ik eerder thuis ben maar het streven is 10 dagen. Ik heb een Europe Rail Pass gekocht. Met deze pas, die 175 euro kostte, kun je gedurende 15 dagen, 5 dagen onbeperkt door Europa reizen. Dit heb ik toch maar gekocht als een soort back up om thuis te kunnen komen, tevens om veel te kunnen rondreizen. Ik wil het liefste 3 landen zien gedurende deze reis en elke dag op een andere camping (of in een ander hostel) slapen. Als je dat toch losgeworteld en ongepland gaat reizen, dan maar gelijk goed toch?

Je kan je op bovenstaande link inschrijven met je emailadres. Dan krijg je, zodra ik erachter ben waar ik heen ga een mailtje met daarin mijn bestemming onthult, mocht je het leuk vinden! Ook zal ik deze onthulling filmen vanuit schiphol en op mijn persoonlijke facebook pagina plaatsen. Ik ben enorm benieuw waard ik 1 t/m 10 april terecht kom.