12. jul, 2017

Het einde is bijna nabij.... Of toch niet?

 Over 3,5 week zijn mijn 24 weken met personal body plan voorbij. Het afgelopen half jaar is omgevlogen en ik ben ondanks dat ik mijn doel niet behaald heb toch tevreden met mijn resultaten. Ik ben nu na 20 weken 19 kilo kwijt en ben van 94 kilo naar 75 kilo gegaan.

Komende 4 weken ga ik uiteraard nog enorm mijn best doen om zoveel mogelijk kilo's en cm's te verliezen, mijn eerste doel was 74 kilo, deze heb ik echter wel weer verlegd naar 70 kilo. 70 kilo ga ik helaas niet meer halen maar als ik 74 kilo haal ben ik al heel erg blij!

Ik ben heel erg blij met mijn coach en heb er daarom ook voor gekozen nog 24 weken te verlengen MET coach! Ik heb veel aan haar hulp en ondersteuning en vooral mental support. Ik wilde eerst verlengen met het spieropbouw programma maar bij nader inzien en overleg met mij coach heb ik toch gekozen voor opnieuw vetverbranding. Ik wil namelijk wel mijn 70 kilo doel gaan behalen en daarna pas op spieren te gaan zitten met het vetpercentage van mijn 70 kilo moment. Door het opbouwen van spieren zal ik dan weer lichaamsgewicht aankomen, maar zolang mijn vetpercentage dan gelijk blijft, of lager word weet ik dat ik goed bezig ben.

Zoals de bedoeling is merk ik echt dat het een lifestyle is geworden. Ik neem nog steeds een taartje op een verjaardag en ik eet nog steeds wat lekkers bij een dagje uit of een etentje maar ik ben mij er meer van bewust wat ik eet, en hoe graag ik iets wil eten. Ik probeer mijn calorienbudget niet te overschrijden en daarnaast mijn gestelde macro's niet te overschrijden. Dit lukt 99% van de tijd prima!

Ik zal op mijn blog mijn ervaringen verder uitschrijven zodra ik met mijn 2e 24 weken programma ben begonnen. Voor nu ben ik heel blij met wat ik al bereikt heb, ik voel mij fit, goed in mijn vel en sterk!

Stay Tuned... To be Continued...