21. dec, 2017

Na de pauze....

Helaas heb ik de afgelopen weken niet kunnen sporten. 2 maanden geleden kreeg ik nierbekkenontsteking waar ik zeker 3 weken goed last van gehad heb en mijn lichaam verzwakt was en niet kon sporten. Tevens heb ik een kleine chrirugische ingreep gehad begin november waardoor ik 6 weken niet mocht sporten. Nu deze 6 weken voorbij zijn ben ik deze week weer begonnen met sporten. Helaas iets aangekomen, maar zeker niet veel. 

Vanaf deze week ben ik bijna weer volledig ''back on track''. Momenteel moet ik nog veel werken om een inkomstenbelastingaanslag in februari te betalen. Gelukkig is dit bijna in zicht en kan ik daarna, en hopelijk snel in de aanloop ernaar, weer 100% aan de slag. 

Mijn streefgewicht is nog steeds 70kg, en ik heb besloten dit sowieso te blijven nastreven. Echter heb ik hier geen termijn aan gesteld, het is te onzeker hoeveel ik kan afvallen met mijn vele werken en onregelmatige slaapritme om daar een tijdsbestek aan te geven. Ook raak ik dan alleen maar teleurgesteld en dat is natuurlijk slecht voor mijn motivatie.

Eind maart heb ik een afspraak bij medisch lasercentrum haarlem voor het bevriezen (cryolypolyse) van mijn vet op mijn onderbuik en heupen/flanken. Dit zijn vetjes die ik, ondanks mijn aangepaste voeding en sporten, moeilij weg krijg. Ook komt hier iets wat verslapte huid bij kijken waar wat vetcellen inzitten en daardoor moeilijk weg te krijgen zijn. 

Deze behandeling kost mij € 495,- euro voor beide zones. Ik heb hier heel veel goede berichten over gehoord en ga het daarom er toch op wagen. Ik vind het heel frustrerend als ik mijn buikspieren goed voel liggen, maar niet zichtbaar krijg door het laagje wat eroverheen ligt.

Uiteraard zal ik hier mijn voor en na foto's uploaden.

20 februari loopt mijn 2e PBP af en ik heb besloten deze niet te verlengen. Mijn coach en ik zijn ondertussen ook vriendschappelijk betrokken met elkaar en ik kan haar dus blijven benaderen voor tips en vragen. Verder is mijn etenspatroon makkelijk te handhaven zonder de app, het is een verandering van levensstijl geworden en dus word het een soort automatisme, een gewoonte, je voedingsstoffen op elkaar af te stemmen op basis van macro's. 

In plaats van de PBP app ga ik de gratis app my fitness pal gebruiken. Dit is een soort gelijke app waar je voeding in kan tracken en resultaten in kan managen. Dit gaat mij helpen de 70kg te bereiken, vroeg of laat.

 

Stay Tuned... To be Continued