3. mei, 2018

PBP #3

18 februari 2018 liep mijn 2e personal body plan af. Exact 1 jaar nadat ik aan mijn PBP avontuur begonnen ben. In de tussentijd is er zoveel gebeurd in mijn leven. Ik ben een ander mens, aan de buitenkant maar ook zeker aan de binnenkant. Ik voel mij prettiger in mijn vel, kijk met een glimlach naar mezelf in de spiegel maar voel mij vooral ook een stuk fitter. Ik heb minder last van mijn knieën en ook mijn conditie is stukken beter. Ik ben sterker en minder moe, ondanks dat ik nog steeds veel uren maak op het gebied van werk. Maar de grootste verandering in mijn leven naast 2x van baan te zijn veranderd, meerdere bijbanen aan te kant te hebben gezet, een andere dagelijkse planning te hebben en beter voor mezelf te hebben leren zorgen is dat ik een relatie heb gekregen. Dit is denk ik de grootste verandering ooit voor mij. Niet omdat het leven echt heel veel anders is, ik ga gewoon nog steeds veel naar mijn werk, eet, slaap, sport en doe boodschappen, maar dit mag ik nu allemaal met iemand delen. Iets waar ik altijd de ambitie voor had maar nooit van had gedacht het zo voor mezelf te mogen meemaken.

Op het gebied van liefde was ik altijd een echt meisje-meisje. Ik geloofde in het sprookje. Helaas zoals bekend werd de vanzelfsprekendheid van de in mijn jeugd gespiegelde bekende sprookjes snel als niet realistisch bestempeld. Na 2 slechte relaties was ik ervan overtuigd dat die manier van liefde écht een sprookje is en niet in de realiteit voor komt. Ondanks dat je soms wel eens aan het twijfelen gebracht word door mensen om je heen. 

Toch kan ik op dit moment in mijn leven zeggen dat het wel degelijk bestaat, in ieder geval voor mij. Ik heb iemand gevonden waar ik zo naadloos mee klik, dat ik het woord soulmate in de mond durf te nemen. Iemand waar ik 99.9% van de tijd mee op 1 lijn lig en hoogstends een korte woordenwisseling mee kan krijgen over of er nu wel of geen stopbord staat aan het einde van die straat. Het gaat nooit écht ergens over als wij een discussie hebben en kunnen het daarom gelukkig ook beide snel achter ons laten.

Door deze recent gevonden liefde ben ik anders gaan nadenken over de toekomst. Ik ben nog meer gedreven om mijn dromen waar te maken. AL mijn dromen, dus ook mijn ideale figuur te verwezelijken. Ik was aan het einde van mijn 2e PBP eigenlijk wel tevreden en vond het wel goed zo. Ik ben blijven sporten en helaas zal ik de rest van mijn leven caloriën moeten tellen en moeten blijven opletten wat ik eet, als ik geen 110 kilo meer wil worden binnen een half jaar, alleen stoppen met brood en snoep is bij mij helaas niet voldoende. Nu heb ik dan toch de stap gezet om voor de laatste keer een PBP te beginnen, dit keer wel voor een periode van 18 maanden!!! 

Het zal zwaarder worden omdat ik nu meer vrije tijd en gezelligheid ken, maar daardoor ook gelukkiger ben en dus minder snel voedsel nodig heb om een fijn gevoel te krijgen, aangezien ik een echte troost-eter ben. Ik hoop dat het mij lukt, maar zoals ik mij nu voel, kan ik de hele wereld aan, en ga ik dat gevoel dus mis/gebruiken om mijn ideale figuur te creëren.

Ik zal op mijn instagram progressie foto's posten en mijn bevindingen ook hier weer uitgebreid uitspreken. 

Stay Tuned... To be Continued...